YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı Ortaokulu

Nis

Mutlu ve huzurlu bayramlar.

Nis

Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Etkinliğinde 8/A Sınıfı Öğrencimiz Ecrin Karasu ve 7/A Sınıfı Öğrencimiz Alperen Onurlay koordinatör öğretmenimiz Sümeyye Başaran eşliğinde okulumuzu temsil etmişlerdir.

Hayırlı kandiller diliyoruz.

Nis

Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda Ortaokul grubuna yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz İftar Programımız davetlilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyonun uygulanması sürecinde destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında bu ay okuduğumuz "Ormandaki Kulübe" isimli kitabımızın yazarı Murat Kırmızı'yı Konferans Salonumuzda ağırlayarak kendisi ile söyleşi gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayıp bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Yalova Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli SG.Mk.Asb.Çvş.Okan ARAR tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik "Geleceğin Denizcileri Bilgilendirme Konferansı" düzenlenmiştir. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

"Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen Sure Ezberleme Yarışması başlamıştır. Kazananları sürpriz ödüllerin beklediği yarışmamıza tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni okulumuz Konferans Salonundaki program ile gerçekleştirildi. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yıl Dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Nis

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle anıyoruz.

Nis

Ramazan Ayı maneviyatın ve hoşgörünün ayıdır.

Nis

Dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızın günü kutlu olsun.

Nis

Bu yıl 21.si düzenlenen Bursa TÜYAP Kitap Fuarına okulumuzda uygulanan "Oltama Takılan Kitaplar" Projesi kapsamında seçilen öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağlanacaktır.

Nis

Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında okulumuzda faaliyete konulan Ayın Sınıfı Uygulamasında şuana kadar ipi göğüsleyen sınıflarımız

Nis

"Oltama Takılan Kitaplar" Projemiz kapsamında bu ay okunan kitaplar sonrası yapılan "En İyi Pano Tasarımı" Yarışmasının kazananı Veli, Öğrenci ve Öğretmenlerimizin oylarıyla 7.ve 8.Sınıfların hazırlamış olduğu "Mavi Kanatlar" Panosu olmuştur.

Nis

İlçe düzeyinde okullar arasında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.