YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı Ortaokulu

Ock

6.01.2024 Tarihinde yapılan Okul Meclisi Üye Seçimi sonuçlarına göre sınıflarını temsil hakkı kazanan öğrencilerimiz

Ock

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından askerlerimize yönelik saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

Önemli Duyuru! Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında okulumuzda 16/01/2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Okul Meclisi Seçimlerinde oy kullanacak tüm öğrencilerimizin Seçmen Kağıtları Muhtarlık Bürosuna bırakılmıştır. Öğrencilerimizin evrakları temin ederek kimlikleri ile birlikte seçim günü yanlarında bulundurmalarını önemle rica ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cem Güven tarafından tüm öğrencilerimize "İnternet Ortamında Çocukların Güvenliği" konulu konferans düzenlenmiştir.

Ock

"Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında yapılacak olan Okul Meclisi Seçimleri için Aday Olma süreci tamamlanmış olup öğrencilerimizin yönetime demokratik katılımını sağlamak adına geri sayım başlamıştır.

Ock

Okulun dört duvardan ibaret olmadığını anlatan "Sıra'dan Renkli Hayatlara" Projemiz başlıyor.

Ock

Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında okulumuzda düzenlenen İnsan Hakları Günü Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Temelli Kurslarımıza Başlıyoruz.

Ock

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında Feo ve Kurt, Gelecek Ekspresi Çöp Dünya, Cezeri ve Akılalmaz Makineleri, Hayallere Uçuran Kanatlar ve Dedemin Kurabiyeleri kitaplarının tartışma oturumları Koordinatör Öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirildi.

Ock

"Oltama Takılan Kitaplar" Projemiz kapsamında okunan ilk kitaplar sonrası yapılan "En İyi Pano Tasarımı" Yarışmasının kazananı Veli, Öğrenci ve Öğretmenlerimizin oylarıyla 7.ve 8.Sınıfların hazırlamış olduğu "Feo ve Kurt" Panosu olmuştur.

Ock

Bakanlığımızın teşvikleriyle ülke genelinde öğrencilerimizin Türk Dilinin zenginliklerini tanımasına ve dili etkin bir şekilde kullanmasına imkan tanıyacak olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.

Ock

Hz. Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıldönümü Anma Töreni (Şeb-i Arûs) bugün okulumuz konferans salonunda icra edilmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Tutum yatırım ve Türk malları haftası kutlu olsun.

Ock

Bölgemizde oluşan deprem nedeniyle 04.12.2023 tarihinde eğitim-öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir.