YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı Ortaokulu

May

Öğrencilerimizi gayretleri dolayısıyla tebrik ediyoruz.

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli gorusoneri.meb.gov.tr adresinden kamuoyunun görüşüne sunulmuştur.

May

Ortaokul Kademesi Futbol Takımımızın forma tasarımına sponsor olarak destek veren Gündüz Kardeşler Kasap ve Izgara İşletme sahibi, aynı zamanda öğrenci velimiz olan Fatih GÜNDÜZ ve ailesine destekleri için teşekkür ediyoruz.

May

Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

May

Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında kurulan Okul Meclisimiz aylık toplantılarına devam etmektedir. Okul sorunları, çözüm önerileri ve bilgilendirme çalışmalarının paylaşıldığı oturumlarda meclis üyesi öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuzdaki demokrasi ortamının güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

May

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında Ortaokul öğrencilerimiz ile birlikte okuduğumuz "Mucize Mustafa Kemal Atatürk" kitabının yazarı Kerem ÖZAKMAN ile online söyleşi gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayıp bize eşlik ettiği için yazarımıza teşekkür ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları velilerimizin yoğun katılımıyla öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde hazırlanan ve öğrencilerimizin sunduğu birbirinden güzel gösteriler ile okulumuzda gerçekleştirildi. Bayramımız kutlu olsun.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Mutlu ve huzurlu bayramlar.

Nis

Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Etkinliğinde 8/A Sınıfı Öğrencimiz Ecrin Karasu ve 7/A Sınıfı Öğrencimiz Alperen Onurlay koordinatör öğretmenimiz Sümeyye Başaran eşliğinde okulumuzu temsil etmişlerdir.

Hayırlı kandiller diliyoruz.

Nis

Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda Ortaokul grubuna yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz İftar Programımız davetlilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyonun uygulanması sürecinde destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında bu ay okuduğumuz "Ormandaki Kulübe" isimli kitabımızın yazarı Murat Kırmızı'yı Konferans Salonumuzda ağırlayarak kendisi ile söyleşi gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayıp bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Yalova Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli SG.Mk.Asb.Çvş.Okan ARAR tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik "Geleceğin Denizcileri Bilgilendirme Konferansı" düzenlenmiştir. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

"Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen Sure Ezberleme Yarışması başlamıştır. Kazananları sürpriz ödüllerin beklediği yarışmamıza tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.